SWIFTMAIL OFFICE

Mount Road, Chennai

Client: Swiftmail 

Year: 2019

Status: Completed

Area: 2000 Sft

A 2000 sft family run office space renovated. Open office concept was implemented keeping in mind the transparent work culture prevailing at Swiftmail. Along with it, privacy for each director is provided using glass partitions. Principles followed at Swiftmail have been highlighted, making them as anchor points in each cabin. All the furniture has been refurbished and resized with new laminates, hence maintaining the budget of the project. Simple wall textures and wallpapers are used to add color that are present in the logo. Exposed ceiling proposed to make the space look bigger and brighter as well as minimizing the cost. 

Work Space

Glass Cabins

View from the cabin

Common Work Area

Sticker Detail

Cabin

Finishing Detail

Signage

© 2018 by Pinwheel Design Studio

Architecture by John T. Garcia from the Noun Project
Icons designed by Nhor-Phai, Freepik from Flaticon